brbrPer opoziten ceshtja Shullazi eshte rezultati i pare qe duhet te jape reforma ne drejtesi Pas takimit me eurodeputetin Knut Fleckenstai kryetari i PD Lulzim Basha ka perseritur akuzat per mbrojtjen politike qe sipas tij ka gezuar Shullazi duke theksuar se arrestimi i tij eshte nje test per vendosjen e drejtesise Basha ka deklaruar se me eurodeputetin Fleckenstein ka diskutuar per rendesine e zbatimit te ligjit per dekriminalizimin si dhe domosdoshmerine e mbajtjes se zgjedhjeve te lira e te ndershmebrbr
brbrbrbr
brbrbrbr
brbrbrbr
vizionplustv
br