Ministri i Puneve te Brendshme Lulzim Basha foli ne keshillin e homologeve te tij ne Bashkimin Evropian per heqjen e vizave.

Basha deklaroi se vendimi i BE-se sjell Shqiperine nje hap prane Evropes duke i dhene fund sages se izolimit.

Vendimi u dha pasi u verifikua permbushja e kritereve te kerkuara si dhe u kryen reforma dhe transformime tha Basha.