brbrKryetari i Partise Demokratike Lulzim Basha ka mbledhur aletet e tij per te diskutuar mbi zgjedhjet vendore te 21 qershorit Ne perfundim te ketij takimi mesohet se eshte diskutuar per parimet dhe jo per emrat konkret Sikunder kishte paralajmeruar nje nga aleatet kryesor te demokrateve kreu i republikaneve Fatmir Mediu nuk ishte prezent ne kete mbledhje Numri dy i PR Arjan Madhi tha se zoti Mediu kishte ne nje angazhim te rendesishem por ne fakt kjo mungese reflekton edhe pakenaqesine qe Partia Republikane ka me demokratet per kandidatin e bashkise Durres Zoti Madhi tha se ne kete mbledhje nuk u diskutua per emra konkrete te kandidateve por ne nje faze te dyte do te nisin negociatat Ne kete mbledhje nuk ishte prezent partia e cameve e Shpetim Idirizit e cila vetem pak dite me pare zyrtarizoi valencen e saj me Partine Socialistebrbr
br