Peje 22 mars 2014 NOAal- Kryeministri Edi Rama do te vizitoje gjate dites se sotme qytetin e Pejes ne Kosovebr
br
Mesohet se vizita e tij vjen pas fteses se marre nga perfaqesues te biznesit ne Kosove ku synohet thellimi i bashkepunimit mes biznesit ne Shqiperi dhe ne Kosovebr
br
Kreu i qeverise shqiptare do te vizitoje dy kompani private ndersa me tej do te marre pjese ne konferencen ne te cilen do te diskutohet me bizneset kosovare lidhur me temen Rritja e bashkepunimit mes bizneseve Kosove- Shqiperiaynoaal

lang enUS

p idlast