brbrDiplomati i njohur Bashkim Zeneli sjell botimin e tij politiko-diplomatik mbi Gjermanine Ne 25 vjetorin e renies se murit te Berlinit ambasadori boton librin per zhvillimet politike ne Gjermani jo vetem ne periudhen 1997-2002 kur ai sherbeu si ambasador por edhe per historine moderne te pas Luftes se Dyte Boterore Ne rrefimin e tij historik autori eshte mbeshtetur ne monografi kujtime e ditare te protagonisteve te kesaj periudhe Ndersa pjesen e dyte te librit e zene kujtimet dhe aktiviteti diplomatik i bashkim Zenelit ne Bon dhe Berlin Diplomati dhe autori tregon se ky liber percjell mesazhe te rendesishme BotimiPer Gjermanine pritet te pasohet nga nje liber i dyte i diplomatit Bashkim Zenelibrbr
br