Federata Angleze e Futbollit FA eshte duke e menduar seriozisht mundesine e emerimit te David Beckhamit si kryetar te FA.


Sipas News of the World FA e sheh Beckhamin si njeriun e vetem i cili mund te rivendose marredheniet me FIFA-n te cilat jane acaruar teper pas ngjarjeve kontroverse koheve te fundit duke perfshire ketu dhe deshtimin e Anglise per te fituar kandidaturen e organizimit te Boterorit 2018.


Nga ana tjeter thuhet se Beckham mund te emerohet edhe si anetar i komitetit ekzekutiv te FIFA-s.