Kur të gjithë vishen trashë dhe janë në vende me dëborë, futbollisti Bekim Balaj ka zgjedhur vende të ngrohta për t'u relaksuar. "Po relaksohem para stërvitjes",- shkruan Bekim Balaj në këtë foto, që ka postuar pak orë më parë në Instagram.

image333