Foto Ilustruese

PUBLICITETBerat 9 gusht 2015 NOAal- Ne kuader te operacionit antikanavis ne Berat jane asgjesuar 1850 bime narkotike  dhe kane rene ne pranga 6 shtetas te cilet akuzohen per kultivimin e tijbr
br
Policia e ketij qarku ben te ditur se  ka filluar procedimi per shtetasit  PF 27 vjec banues ne Berat EF 29 vjec banues ne Berat SF 45 vjec banues ne Berat BF 33 vjec banues ne Berat IF 29 vjec banues ne Berat DF 31 vjec banues ne Beratbr
br
Keta shtetas kishin kultivuar bime narkotike ne pronat e tyre ne fshatin Kostren 2 ku policia gjeti dhe  asgjesoi  600 rrenje bime narkotike Canabis Sativabr
br
Gjithashtu policia ka asgjesuar 1250 rrenje bime narkotike Canabis Sativa te cilat varionin nga 140 deri ne 240 cm te larta qe jane gjetur ne pyllin e Karanxhes midis fshatrave Strore e Orizaj  ne Skrapar te mbjella ne dy parcela egjnoaal

lang enUS

p idlastbrbr