Një ndërmarrje në zonën e ish Kombinatit, në Berat, ka rënë pre e grabitësve gjatë orëve të natës.


Persona të paidentifikuar kanë mundur të hyjnë në ndërmarrje dhe të marrin aty një sasi parash.


Autoritetet po hetojnë për të bërë identifikimin e grabitësve, ndërsa ende nuk dihet shuma e parave që kanë mundur të marrin nga ndërmarrja.