Rama1Sali Berisha ka ironzuar lidhur me deklaratën e Elvis Roshit se do të vazhdojë ta drejtojë bashkinë e Kavajës.

Në një foto ku Rama duket me Roshin dhe me kryetarin e PS të Kavajës, mbi të cilin rëndojnë gjithashtu akuza, Berisha shkruan:

"Me doreheqjen e doreheqjes, Ervini i mbathi Edvinit, breket e Shukriut".