pGjate nje takimi te zhvilluar sot me pedagoge dhe studente te ekonomikut Kryeministri Sali Berisha diskutoi lidhur me klimen e biznesit dhe punesimit ne vendp
pAi beri me dije se jane shenuar reforma te suksesshme por edhe ne kater vitet qe vijne punesimi i shqiptareve do pasohet me lirine ekonomikep
pSipas tij klima ndaj biznesit eshte permiresuar ndjeshem dhe do njohe lehtesira dhe me tej duke theksuar se aktualisht leja e ndertimit merret brenda 45 diteshp
pBerisha tha se integrimi hap mijera vende pune per fondet qe jep por ka ndikim tejet pozitiv pas anetaresimit ne NATOp
pKeto 4 vite do jene vitet e uljes me te madhe te papunesise qeveria e ardhshme do krijoje 250 mije vende pune ne te gjitha fushat e jetes I gjithe projekti i punesimit eshte dyfishimi i investimeve te huaja Do bejme gjithcka per nxitjen e punesimit ne industri Nje nga fushat me te rendesishme mbetet turizmi i cili do jete perparesi madhore sepse zonat prej nga vijne shumica e parave kerkojne projekte te gatshme dhe nuk do ngurrojme ti realizojme ato- deklaroi kryeministri duke thene se potencialet e Shqiperise jane shume here me te medhap
pShekulli OnlinePergatiti BMp

br styleclearboth