Tiranë, 19 prill, NOA Update Eshtë e vërtetë
se kundërshtitë e mia me Nanon kanë qenë të panumërta, por marrëveshjet tona i
kanë shërbyer të mirës së vendit, siç i shërbeu marrëveshja me Ramën,
integrimit tonë në NATO.Kështu i është përgjigjur pyetjes së gazetarëve
kryeministri Sali Berisha gjatë konferencës për shtyp, se është pikërisht ai që
e shfaq Nanon në skenën politike.

Fatos Nano, dua unë apo jo, është lideri
historik i së majtës shqiptare. Dhe e majta shqiptare është një realitet madhor
i politikës në Shqipëri. Në takimin me Nanon kishte respekt pikërisht për këtë,
konfirmoi kreu i qeverisë.

Duke shtuar më tej, se marrëveshja e përfolur e
tij 20-vjeçare me Nanon, mbetet vetëm një trillim.

n.e/NOA