Gjatë një konference në Universitetin “Aleksandër Xhuvani” në Elbasan, Berisha nuk ka lënë pa akuzuar edhe Gramoz Ruçin, duke e vlerësuar si terrorist që tërhori Partinë Socialiste nga zgjedhjet.

“Mafia e tokës është me e rrezikshmja në Shqipëri dhe do të përfundojnë në burg edhe “Aldo Baret” e tokave” theksoi Berisha.