berishaIsh-kryeministri Sali Berisha ka lëshuar akuza të rënda ndaj ministrit të Brendshëm Sajmir Tahiri.

Tahiri, puna e të cilit është vlerësuar shpesh nga ndërkombëtarët, është ministri socialist më i sulmuar nga Berisha.

Kësaj here, nga profili i tij në Facebook, pa përmendur asnjë burim informacioni apo referencë, Berisha shkruante me tonë gati fantazioze:

"Narko-ministri Sajmir Shullazi, skuthi i trafiqeve, i telefonoi Pajtim Bracajt dhe i tha "nuk e keni nga une, por nga Prokuroria dhe SHISH"!!

Narko-ministri Sajmir Shullazi apo skuthi i trafikiqeve, shet institucionet shteterore te zbatimit te ligjit dhe sherbimet inteligjente tek banda e Durresit. Pasi vonoi ne maksimum nepermjet narko-drejtorit te policise se Durresit, Perlatit te 3.2 milione eurove pasuri, ai i telefonon Pajtim Bracajt dhe e njofton se dekonspirimin "nuk e keni nga une" por jane Prokuroria dhe SHISH ata qe kane organizuar operacionin, duke deshmuar se ai ishte kembe e krye i lidhur me banden e Durresit dhe se banda e Durresit ishte banda e Partise".