parlamentIsh-kryeministri Sali Berisha do të jetë anëtar i Komisionit për Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Europës. Kështu Berisha do të jetë në komisionin i cili drejtohet nga deputetja e PS-së, Valentina Leskaj ndërsa anëtarë të tij do të jenë edhe deputetët Taulant Balla dhe Petrit Vasili. Ky vendim i Berishës hedh poshtë kështu deklaratat e bëra se fundmi se ish-kryeministri nuk do të jetë pjesë e asnjë komisioni.


 


 


Përbërja e komisioneve dhe delegacioneve


Parlamenti Europian


1. Taulant Balla          Bashkëkryetar  PS


2. Aldo Bumçi         Bashkëkryetar PD


3. Vasilika Hysi       Anëtare       PS


4. Eduart Shalsi           Anëtar         PS


5. Ben Blushi         Anëtar         PS


6. Fatmir Xhafaj           Anëtar         PS


7. Anastas Angjeli    Anëtar         PS


8. Vangjel Tavo      Anëtar          LSI


9. Majlinda Bregu    Anëtare         PD


10. Genc Ruli        Anëtar          PD


11. Eduart Halimi    Anëtar          PD


12. Gert Bogdani           Anëtar          PD


13. Genc Pollo       Anëtar          PD


14. Fatmir Mediu           Anëtar          PD


 


Anëtarët zëvendësues janë:


1. Sherefedin Shehu        PD  


2. Kastriot Islami         PD


3. Jorida Tabaku                PD


 


 


Asambleja Parlamentare e OSBE-së


1. Arta Dade      Kryetare PS


2. Blendi Klosi   Anëtar   PS


3. Eduart Selami       Anëtar   PD


 


Asambleja Parlamentare e Atlantikut Verior (NATO)


1. Pandeli Majko           Kryetar    PS


2. Xhemal Qefalia    Anëtar     PS


3. Përparim Spahiu   Anëtar     LSI


4. Jozefina Topalli  Anëtare    PD


 


Asambleja Parlamentare e Këshillit të Europës


1. Valentina Leskaj  Kryetare   PS


2. Taulant Balla           Anëtar     PS


3. Petrit Vasili           Anëtar     LSI


4. Sali Berisha      Anëtar     PD


 


Anëtarët zëvendësues janë:


1. Oerd Bylykbashi   PD


2. Olta Xhaçka       PS


3. Eduart Shalsi           PS


4. Monika Kryemadhi  LSI


 


 


Bashkëpunimi Ekonomik me Detin e Zi


1. Namik Dokle       Kryetar    PS


2. Erion Braçe       Anëtar     PS


3. Gent Strazimiri   Anëtar     PD


4. Florion Mima      Anëtar     PD


 


Aleanca Franceze


1. Mimoza Hafizi       Kryetare PS


 


Unioni Ndërparlamentar


1. Ilir Meta         Kryetar    LSI


2. Gramoz Ruçi       Anëtar     PS


3. Musa Ulqini       Anëtar     PS


4. Luan Rama         Anëtar     LSI


5. Shpëtim Idrizi    Anëtar     PDIU


6. Edi Paloka        Anëtar     PD


7. Jozefina Topalli  Anëtare    PD


8. Mesila Doda       Anëtare    PD


9. Arben Imami       Anëtar     PD


 


Asambleja Parlamentare për Bashkëpunimin e Europës Perëndimore 


1. Olta Xhaçka       Kryetare   PS


2. Myqerem Tafaj           Anëtar     PD


Konferenca për Bashkëpunimin në Mesdhe


1. Besnik Bare       Kryetar    PS


2. Robert Bitri      Anëtar     LSI


3. Halim Kosova      Anëtar     PD


 


Iniciativa e Europës Qendrore


1. Taulant Balla           Kryetar    PS


2. Monika Kryemadhi  Anëtare    LSI


3. Nard Ndoka        Anëtar     I pavarur


 


Asambleja Parlamentare Euro-Mesdhetare


1. Dashamir Shehi    Kryetar    PD


2. Klodiana Spahiu   Anëtare    PS


 


Asambleja Parlamentare e Frankofonisë


1. Ermonela Felaj Kryetare PS


2. Ridvan Bode  Anëtar     PD


 


Sekretariati për Buxhetin e Kuvendit


1. Anastas Angjeli   Sekretar   PS


2. Sherefedin Shehu  Sekretar   PD


3. Përparim Spahiu   Anëtar     LSI


4. Ervin Koçi        Anëtar     PS


5. Florion Mima      Anëtar     PD


 


Sekretariati për Procedurat dhe Votimet


1. Armando Subashi   Sekretar   PS


2. Vangjel Tavo      Anëtar     LSI


3. Arben Ristani           Anëtar     PD


 


Sekretariati për Statusin e Deputetit


1. Taulant Balla         Sekretar    PS


2. Robert Bitri      Anëtar     LSI


3. Eduart Halimi           Anëtar     PD


 


Sekretariati për Kërkimin Shkencor,


Bibliotekën dhe Botimet Parlamentare


 


1. Fatmir Toçi       Sekretar   PS


2. Luan Rama         Anëtar     LSI


3. Eleina Qirici           Anëtar     PD


 


Sekretariati për Marrëdhëniet me Jashtë


1. Mimoza Hafizi           Sekretar   PS


2. Monika Kryemadhi  Anëtare    LSI


3. Jozefina Topalli  Anëtar     PD


 


 


Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën


Publike dhe të Drejtat e Njeriut


 


1. Fatmir Xhafaj           Kryetar         PS


2. Oerd Bylykbashi   Zëvendëskryetar PD


3. Armando Subashi   Sekretar        PS


4. Bashkim Fino      anëtar               PS


5. Blendi Klosi      anëtar               PS


6. Petrit Vasili           anëtar               LSI


7. Dashamir Peza     anëtar               PS


8. Ermonela Felaj    anëtar               PS


9. Pandeli Majko           anëtar               PS


10. Spartak Braho    anëtar               LSI


11. Tom Doshi        anëtar               PS


12. Ulsi Manja       anëtar               PS


13. Vasilika Hysi    anëtar               PS


14. Vexhi Muçmataj   anëtar               PS


15. Mark Frroku      anëtar               PS


16. Armando Prenga   anëtar               PS


17. Pirro Lutaj      anëtar               PS


18. Xhemal Qefalia   anëtar               PS


19. Arben Ristani    anëtar               PD


20. Tahir Muhedini   anëtar               PDIU


21. Gjovalin Bzhetaj anëtar               PDIU


22. Luan Duzha       anëtar                PR


23. Eduart Halimi    anëtar               PD


24. Edi Paloka       anëtar               PD


25. Keltis Kruja           anëtar               PD


26. Gent Strazimiri  anëtar               PD


27. Sokol Olldashi   anëtar               PD


28. Kastriot Islami  anëtar               PD


29. Nard Ndoka       anëtar               I pavarur


 


Komisioni për Integrimin Europian


1. Majlinda Bregu    Kryetare        PD


2. Taulant Balla           Zëvendëskryetar PS


3. Monika Kryemadhi  Sekretar        LSI


4. Gramoz Ruçi       anëtar               PS


5. Valentina Leskaj  anëtare              PS


6. Arta Dade         anëtare              PS


7. Ben Blushi        anëtar               PS


8. Namik Dokle       anëtar               PS


9. Gerti Bogdani           anëtar               PD


10. Arben Ristani    anëtar               PD


11. Jorida Tabaku    anëtare              PD


 


Komisioni për Politikën e Jashtme


1. Arta Dade         Kryetare        PS


2. Aldo Bumçi        Zëvendëskryetar PD


3. Namik Dokle       Sekretar        PS


4. Ben Blushi        anëtar               PS


5. Gramoz Ruçi       anëtar               PS


6. Valentina Leskaj  anëtare              PS


7. Olta Xhaçka       anëtare              PS


8. Përparim Spahiu   anëtar               LSI


9. Jozefina Topalli  anëtare              PD


10. Arben Imami      anëtar               PD


11. Vangjel Dule           anëtar               I pavarur


12. Eduart Selami    anëtar               PD


13. Kastriot Islami  anëtar               PD


14. Shpëtim Idrizi   anëtar               PDIU


15. Fatmir Mediu           anëtar               PR


 


 


Komisioni për Ekonominë dhe Financat


1. Erion Braçe       Kryetar         PS


2. Ridvan Bode       Zëvendëskryetar PD


3. Anastas Angjeli   Sekretar        PS


4. Arben Çuko        anëtar               PS


5. Andrea Marto      anëtar               PS


6. Ervin Koçi        anëtar               PS


7. Agron Çela           anëtar            LSI


8. Evis Kushi           anëtar            PS


9. Ilir Xhakolli              anëtar            PS


10. Koço Kokëdhima      anëtar            PS


11. Majlinda Bufi       anëtare           PS


12. Paulin Sterkaj      anëtar            PS


13. Pjerin Ndreu              anëtar            PS


14. Përparim Spahiu     anëtar            LSI


15. Florion Mima              anëtar            PD


16. Gjovalin Kadeli     anëtar            PR


17. Sherefedin Shehu    anëtar            PD


18. Edmond Spaho              anëtar            PD


19. Liljana Elmazi      anëtare           PD


20. Dashamir Shehi      anëtar            PD


21. Albana Vokshi       anëtare           PD


22. Jorida Tabaku      anëtare            PD


23. Igli Cara          anëtar             PD


 


 


Komisioni për Sigurinë Kombëtare


1. Spartak Braho           Kryetar         LSI


2. Flamur Noka       Zëvendëskryetar PD


3. Pirro Lutaj       Sekretar        PS


4. Arben Çuko        anëtar               PS


5. Armando Prenga    anëtar               PS


6. Paulin Sterkaj    anëtar               PS


7. Shkëlqim Selami   anëtar               LSI


8. Luan Rama         anëtar               LSI


9. Pjerin Ndreu      anëtar               PS


10. Taulant Balla    anëtar               PS


11. Xhemal Qefalia   anëtar               PS


12. Ermonela Felaj   anëtare              PS


13. Ulsi Manja       anëtar               PS


14. Vexhi Muçmataj   anëtar               PS


15. Armando Subashi  anëtar               PS


16. Alban Zeneli           anëtar               PDIU


17. Aqif Rakipi      anëtar               PDIU


18. Ylli Shehu       anëtar               PR


19. Mesila Doda      anëtare              PD


20. Ardian Turku           anëtar               PD


21. Astrit Patozi    anëtar               PD


22. Keltis Kruja           anëtar               PD


23. Helidon Bushati  anëtar               PD


 


Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin


 


1. Eduart Shalsi           Kryetar         PS


2. Genc Ruli         Zëvendëskryetar PD


3. Robert Bitri      Sekretar        LSI


4. Artan Gaçi        anëtar               PS


5. Artur Bushi       anëtar               PS


6. Piro Kapurani           anëtar               LSI


7. Besnik Baraj      anëtar               PS


8. Gentian Bejko           anëtar               PS


9. Namik Kopliku          anëtar                PS


10. Parid Cara       anëtar               PS


11. Rakip Suli       anëtar               PS


12. Sadri Abazi      anëtar               PS


13. Ervin Koçi       anëtar               PS


14. Fatmir Toçi      anëtar               PS


15. Ilir Xhakolli    anëtar               PS


16. Dashamir Tahiri  anëtar               PDIU


17. Besnik Dusha           anëtar               PR


18. Agron Duka       anëtar               PR


19. Sokol Olldashi   anëtar               PD


20. Ardian Turku           anëtar               PD


21. Sherefedin Shehu anëtar                PD


22. Voltana Ademi    anëtare              PD


23. Gjergji Papa           anëtar               PD


24. Kozma Dashi      anëtar               PD


25. Helidon Bushati  anëtar               PD


 


Komisioni për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë


1. Albana Vokshi     Kryetare        PD


2. Klodiana Spahiu   Zëvendëskryetare     PS


3. Vangjel Tavo      Sekretar        LSI


4. Eduart Bejko      anëtar               PS


5. Ilir Pendavinji   anëtar               PS


6. Andrea Marto      anëtar               PS


7. Olta Xhaçka       anëtare              PS


8. Musa Ulqini       anëtar               PS


9. Bujar Kllogjri    anëtar               LSI


10. Ylli Ziçishti    anëtar               PS


11. Halim Kosova           anëtar               PD


12. Roland Keta      anëtar               PD


13. Albina Deda      anëtare              PD


14. Florion Mima           anëtar               PD


15. Myqerem Tafaj    anëtar               PD


16. Omer Mamo        anëtar               PDIU


 


 


Komisioni për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik


 


1. Genc Pollo        Kryetar         PD


2. Alfred Peza       Zëvendëskryetar PS


3. Mimoza Hafizi          Sekretar        PS


4. Fatmir Toçi       anëtar               PS


5. Fidel Ylli        anëtar               PS


6. Musa Ulqini       anëtar               PS


7. Gledion Rehovica  anëtar               LSI


8. Ylli Ziçishti           anëtar               PS


9. Luiza Xhuvani           anëtare              PS


10. Klodiana Spahiu  anëtare              PS


11. Ilir Pendavinji  anëtar               PS


12. Myqerem Tafaj    anëtar               PD


13. Bedri Hoxha      anëtar               PR


14. Luçiano Boçi           anëtar               PD


15. Astrit Veliaj     anëtar               PD


16. Eleina Qirici    anëtare              PD