police-berlinNjë rrugë në Berlin u bllokua plotësisht nga shpërthimi i një makine. Mendohet se bëhet fjalë për një sulm.


Sipas mediave njeriu i cili ishte brenda makinës “Volkswagen Passat” ka mbetur i vdekur. Shpërthimi ndodhi ndërsa makina ishte duke ecur. Banorët dhe pronarët e objekteve tregtare janë urdhëruar që të mos dalin në rrugë.


_88777678_8877767715 mars 2016 (gazeta-Shqip.com)