Këngëtarja Besa Kokëdhima ka publikuar videspotin më të ri të titulluar “Mbretëreshë”.
Besa në spotin më të ri shfaqet tamam si mbretëreshë pasi në një skenë ajo vë kurorën në kokë.
Muzikën e ka realizuar maqedonasi Darko Dimitrov ndërsa tekstin e ka shkruar Besa dhe Vig Poppa, anëtar i grupit “KAOS”. 

AdPlatformZone = {id: "8bc4ee166",format: "410x0"};