Përvec të huajve të njohur të Besës si Herbi Fotunat,Bikolula Nana, Piko Malek Binogol, Ishaka Abdulla, te Besa e sezonit 2006-2007 do të jenë edhe Erdin Hashani, Valon Biagore, Arben Nuhiut, Arben Zhecit nga kampionati kosovar e maqedonas, që pasojnë Ismet Munishin, Driton Krasniqin dhe Shpëtim Babaj.