Portieri Arjon Mustafa, mbrojtësi Rajmond Shala dhe mesfushori Qazim Buna firmosën me Besëlidhjen e Lezhës (Kategoria e Parë).


Burimi: Albania-sport.com
Kliko per te na ndjekur ne Twitter

E Premte, 06 Gusht 2010
Shto dhe ti komentin tendEmri dhe e-maili