Bie mbeshtetja per ObamenE merkure 06 Mars 2013 1036

Bie mbeshtetja per Obamen
p styletext-align justify margin 825pt 0in 00001pt line-height 1685pt p
Kur ende nuk jane mbushur 2 muaj qe nga fillimi i mandatit te tij te dyte presidenti amerikan Barack Obama ka humbur ndjeshem mbeshtetjen e qytetareve amerikaneSipas nje sondazhi te kryer nga ReutersIPSOS 43 e amerikaneve mbeshtesin kreun e Shtepise se Bardhe dhe perpjekjet qe ai po ben per te permiresuar tregun e punes shifer kjo ne renie nga sondazhi i muajit shkurt ku Obama gezonte mbeshtetje ne 50 Kjo perqindje ra ndjeshem pas vendimit te fundit te Washingtonit zyrtar per te ndermarre shkurtime ne buxhet 38 e amerikane mendojne se vete aktoret politike ne vend qofshin ata republikane apo demokrate se nashku me Obamen jane fajtore per shkurtimet  Madje ne perqindje me te sakte 27 mendojne se fajin ne Kongres e kane republikanet 17 Obama dhe 6 kongresmenet demokrate Ne kete sondazh morren pjese 1797 qytetare amerikane te gjithe mbi moshen 18 vjec dhe te intervistuar ne datat 1-5 mars
p pp