brbrSi asnjehere me pare niveli i Liqenit te Ulzes ka rene ne piken kritike duke sjelle pasoja te medha vecanerisht ne peshkim Mungesa e ujit dhe rritja e temperaturave po rrezikojne te shkaterrojne gjallesat ne liqen Renia e nivelit te ujit ka nxitur edhe shume njerez te bejne gjueti te paligjshme Edhe pronaret e bizneseve ne qytezen e Ulzes jane te alarmuar Pa liqen nuk ka vizitore e pa kliente lokalet rrezikojne te mbyllen Me nje siperfaqe prej 4200 hektaresh para dy vitesh Ulza eshte shpallur Park Rajonal Natyror Liqeni eshte pasuria e saj me e madhe Por uji eshte pasuar ne menyre drastike edhe per shkak te shkarkimeve te medha ne hidrocentrale gje per te cilen jane vene ne dijeni edhe autoritetet ne Tiranebrbr
br