Po qëndron më Mavrovë të Maqedonisë së bashku me Vesa Luma. Përpos dashurisë që po e përjetojnë në natyrën e këtij vendi më të dashurën e tij, reperi Big Basta po e shfrytëzon mundësinë që t’u tregojë maqedonaseve se ky vend i takon shqiptarëve.
Ai ka bërë shqiponjën me duart e tij dhe brenda fotos të postuar në Instagram, Basta i ka ftuar që këtë gjë ta bëjnë edhe tjetër. Madje një provokim të tillë, ai e ka bërë edhe kur e ka shkruar vet fjalën provokim në gjuhën maqedonase ‘provokacja’. /Indeksonline/

AdPlatformZone = {id: "8bc4ee166",format: "410x0"};
SSSA
SS