Ministri i Financave, Ridvan Bode u shpreh se tashm sht gati dhe brenda javs do t shkoj n Kuvend, buxheti suplementar pr pjesn e dyt t ktij viti. Ministri Bode duke mos
publike krejt shumn totale t ktij buxheti tha se 20 miliard lek jan nga t ardhurat nga tatimet dhe doganat, ndrsa ka edhe pjes nga rialokimet dhe kontigjencat q e rrisin masn e ktij buxheti suplementar.