Anëtari i partisë republikane të Ohajos, John Boehner, thotë se nëse strategjia e deritanishme e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, nuk kryen punë për të luftuar ISIS-in, atëherë i duhet që të dërgojë trupat amerikane që të shuajë grupin ekstremist.
Republikani i Ohajos, Bohner , ka kritikuar Presidentin e SHBA-ve, Barack Obama, duke thënë se nuk po bën përpjekje të mjaftueshme, pasi që sipas tij, nuk mund të luftohet ISIS vetëm përmes sulmeve ajrore.

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};


“Po të isha unë president, as që do të flitej për ndonnjë strategji të pa provuar”, tha ai, derisa kur u pyet nëse trupat tokësore amerikane duhet të ndërhyjnë në këtë betejë, ai u shpreh se nuk ka zgjidhje tjetër.
“Nuk ka zgjidhje tjetër, sepse këta janë barbarë , ata duan të na vrasin, dhe nëse ne nuk provojmë që ti luftojmë, ata do të na shkatërrojnë dhe ne do të paguajmë çmimin”, tha Boehner për ABC. /Indeksonline/