Hysein Bold eshte shpallur sportisiti I vitit ne Xhamajke.Rekordmeni ne olimpiaden e Pekinit mundi atletin tjeter Asafa Pawell.22 vjecari kete titull ia dedikon familjes se tij dhe nderkohe flet per sfiden tjeter e cila eshte thyerja e rekordit ne 400 metra.