Ironia

Deklarimet e Kryeministrit Jo Nano dhe jo Topi-President jane zbardhur nga deputeti socialist Erjon Brace bashke me pasojat e veta politike. Ne faqen e tij ne Facebook Brace vlereson se Berisha synon te vendose Kryetaren e Kuvendit Jozefina Topalli presidente per te kaluar deputeten Albana Vokshi ne vend te saj. Ne 100-vjetorin e shtetit po konsolidojme shtetin partiak Mendoni nje shtet qe do te drejtohet nga Jozefina Topalli-presidente Sali Berisha kryeminister Albana Vokshi kryetare Kuvendi shtron ceshtjen Brace. Nga ketej vjen edhe kritika per paktin e ri me shumicen Marreveshja duhet te niste nga ndryshimi i Kushtetutes se shtetit partiak jo nga kodi i detit pa varka