e Enjte 31 Janar 20131155 amp classwp-caption-textErjon Bracep
pDeputeti i PS-se Erion Brace replikoi dje ne Facebook me koleget e tij per listat e deputeteve Brace kerkoi qe mandatet e ardhshme te jene me perfaqesuese per bazen dhe jo vetem per shtresen e sipermarresve te miratuar nga udheheqja e PS-se Shqetesimi yne ka te beje me zgjerimin e perfaqesimit te PS jo me fjale jo thjesht ne program por me njerez qe mbrojne ne Kuvend interesat shoqerore ekonomike sociale dhe politike te shtreses nga vijne Deri tani kjo eshte bere shume mire per nje kategori sipermarresit Por kaq nuk mjafton Se dyti propozimi per te zgjedhur deputetet nga anetaresia e partise edhe me gjere se kaq nga populli i opozites eshte ne nje linje me sa me siper pra me zgjerimin e perfaqesimit Ky propozim korrekton edhe sistemin i cili per fat te keq i vizaton 90 te deputeteve si te emeruar te udheheqjes jo te zgjedhur te popullit tha Bracep