BUKURESHT- Policët kufitarë të Rumanisë e Hungarisë kanë kapur 36 emigrantë të paligjshëm nga Iraku dhe Afganistani, të fshehur në një kamion. Ky i fundit transportonte ushqim për kafshët.

Në të njëjtën pikë kufitare, në muajin mars, u gjetën 50 imigrantë nga Afganistani, mes të cilëve dhe 15 fëmijë në një kamionë që transportonte uthull.
(europaelire/balkanWeb)