Amy Winehouse  vdiq nga një çrregullim i të ngrënit - jo nga droga dhe alkooli, pretendon vëllai i saj.


Ai thotë këngëtarja e "Back to Black" kishte qenë "dobët" nga një beteje e gjatë me bulimia.


Sipas ekspertëve ajo kishte 416mg alkool në gjakun e saj - pesë herë më shumë se limiti i ngasësve të automjeteve.


Mirpo vëllai i saj Alex, 33 vjeç, tha: "Bulimia e dobësoi atë dhe e bëri më të ndjeshme. "Ajo do të kishte vdekur përfundimisht nga  mënyra se si ajo ishte duke shkuar. por ajo që me të vërtetë shkaktoi vdekjen e saj ishte bulimia."/Indeksonline/