Nga Express më 26 janar 2011 në ora 10:59

Sandra Bullock është një zonjë shumë e nderuar.Fituesja e çmimit Oskar raportohet se është duke u përgatitur që vajzën e saj të dashur Sunny ta mësojë ta pranojë edhe një mami të re në jetën e saj, pasi që babai i saj Jesse James është fejuar me të dashurën e tij Kat Von D.“Sandra e do Sunny’in me gjithë zemër dhe dëshiron që ajo gjithmonë të jetë në jetën e saj. Megjithatë, Bullock po ashtu dëshiron që ajo të njoftohet edhe me një mami të re, e cila ndonjëherë mund ta zëvendësojë atë kur ka nevojë dhe se për këtë nuk duhet gjykuar babin e saj”, ka thënë një burim për ueb-faqen PopEater.