Reperi Cozman e ka festuar ditëlindjen. Tani që është kaq i famshëm dhe që e ka në krah njëren nga këngëtaret më të popullarizuaa, sigurisht ditëlindjet e tij janë edhe më të bukura.
Çka i dhuroj Tuna të dashurit me rastin e ditëlindjes?

AdPlatformZone = {id: "8bc4ee166",format: "410x0"};


Një zog?
Dhurata e Tunes është një mikrofon shkëlqyes me mbishkrimin "Cozman".
Kjo është dhurata e Zogut për Cozyn.
/Indeksonline/


SSSA
ASS