Ligji është i barabartë për të gjithë, edhe kur bëhet fjalë për një boksier të famshëm si Dereck Chisora. Britaniku i ringut profesionist është fotografuar në rrugët e Londrës duke punuar për komunitetin pasi këtë dënim ia caktoi gjykata.
Ai u akuzua për kërcënim me vdekje gjatë vitit të shkuar në një parking makinash dhe rezultoi fajtor. Një situatë aspak komode për 31-vjeçarin që u detyrua të pranonte vendimin e gjykatës për të dhënë kontributin e tij në komunitet.

AdPlatformZone = {id: "f95795dd0",format: "410x0"};


Tabloidet britanike kanë fotografuar gjigandin e ringut duke punuar për pastrimin e rrugëve të Londrës.