Cristiano Ronaldo është akoma në kërkim të golit të parë tek Juventus, por kjo nuk e ka bërë të humbasë humorin, dhe këtë e vërteton video më poshtë.


Portugezi ishte në mes të seancës stërvitore kur ka parë një gazetar të Juventus TV duke raportuar nga fusha.


Ai i shkon nga mbrapa dhe fillon ta përqeshë gazetarin, i cili nuk e vë re fare numrin 7.
13 shtator 2018 (gazeta-Shqip.com)