Nëse marrëdhënia juaj nuk ndriçon mes çarçafëve, ja vlen të ndjekësh disa rregulla të thjeshta për të gjetur lumturinë e re


Për fat të keq ndodh! Partneri ynë është ai i duhuri, vdesim për të, jemi shumë të dashuruar, por Por, në shtrat diçka nuk po shkon siç dëshirojmë. Para se të filloni të mendoni për më të keqen, le të pyesim veten nëse qëndrimi ynë është më i miri për të favorizuar mirëkuptimin midis çarçafëve dhe për t’u siguruar që çdo takim të jetë perfekt. Nëse sikleti, modestia ose frika se nuk jemi në gjendje të bëjmë sa duhet, na ndalojnë, do të thotë që është koha për të hedhur pas vetes shumë mendime të padobishme. Këtu janë pesë rregulla të thjeshta për të ndezur zjarrin e pasionit.


Thjesht, është një lojë: Sa për të filluar, menjëherë le të sqarojmë se seksi nuk është një detyrë në klasë që do të gjykohet me një votim përfundimtar. Qëndroni të qetë dhe mos pyesni vazhdimisht se çfarë mendon partneri është rregulli i parë për një takim, objektivi kryesor i të cilit është të ndihesh mirë. Një marrëdhënie, në fakt, ka si karakteristikë të saj të parë atë të argëtimit. Nëse në vend që të ndihemi të përfshirë ne shikojmë në tavan ose mendojmë për gjëra që duhet të bëjmë që kemi shkruar në listë, mirë … sigurisht që nuk mund të arrijmë të ndezim flakën e pasionit. Në vend të kësaj le të qeshim, të ndajmë ndjenjat dhe emocionet me partnerin tonë: hapi i parë drejt një nate me një shkallë të lartë pasioni!


Poshtë me rregullat: Një nga pyetjet që ne zonjat nganjëherë pyesim veten (por a nuk kemi mjaft probleme?) është nëse duhet t’i mbajmë sytë hapur apo të mbyllur. Duke pasur parasysh se e vetmja gjë e rëndësishme është të ndiheni mirë dhe të shijoni momentet e intimitetit, mbani mend se zonjat i kanë të gjitha pesë shqisat shumë të zhvilluara (në të vërtetë kemi edhe sensin e gjashtë), ndërsa djemtë kanë shikimin si një kuptim kryesor. Pra, le të lëmë që partneri ynë të na shikojë. Nga ana tjetër, liria është një nga rregullat më të bukura për një takim dashurie perfekt.


Gozhdë e fiksuar: Të përqendrohemi në arritjen e kënaqësisë maksimale nuk është një lëvizje e mirë, sepse rrezikon të jetë kundërproduktive. Në vend që të mendojmë për atë që duhet të bëjmë, le të mendojmë për atë që na pëlqen të bëjmë: do të jetë një hap i madh përpara në rizbulimin e entuziazmit dhe me siguri do të ketë një efekt të shkëlqyeshëm në mirëkuptimin e çiftit. Nuk ka asnjë mënyrë tjetër për të ndjerë të tjerët të kënaqur dhe të përfshirë për të nxitur mendjet … dhe jo vetëm!


Toc, toc: Dëgjimi i trupit të dikujt është thelbësor, nëse duam që të jetë i kënaqshëm dhe të na japë emocione të reja dhe lumturi. Të ndash intimitetin me një person të aftë për të kërkuar kënaqësinë e dikujt ushqen tensionin erotik. Nuk është çështje e harresës së nevojave të tjetrit, por të fillojmë t’i kushtojmë vëmendje së pari të asaj që na sjell kënaqësi. Le të braktisim censurën dhe sikletin, këto ndjesi të panevojshme që i kemi që të vegjël. Do të jetë koha e duhur kur, duke jetuar trupin tonë si një instrument kënaqësie, do të jemi në gjendje të udhëheqim partnerin dhe të udhëheqim lojën. Do të jetë shumë emocionuese dhe do të jetë një premisë e mirë për të ndezur pasionin.


Krevat? Tërhiquni! Kush do ta kishte menduar atë? Duket, sipas disa studimeve, se shtrati është një nga vendet më të këqija për të bërë seks. Përkundrazi, vendet që favorizojnë ngazëllimin dhe kënaqësinë janë ato që kanë një faktor të lartë rreziku: ashensori, banjat publike, zyra pas kohës së mbylljes, parkimi i supermarketeve janë disa nga vendet e pazakonta për të ndezur pasionin. Pa rrezikun e raportimit për veprime të turpshme në një vend publik, në një çift është testuar tashmë se të shkëmbesh përkëdhelje intensive dhe djallëzore në një vend të pazakontë mund të ketë efektin e dëshiruar: dëshira për tu zhytur në mes çarçafëve të shtëpisë dhe mbyllja e mbrëmjes në mënyrë perfekte do të jetë e sigurt. Provoni që ta besoni.


17 korrik 2018 (gazeta-Shqip.com)