pp
p classMsoNormalEdhe po qe se asnjehere nuk ju eshte thyer zemra me siguri ju eshte e njohur ndjenja e frikes se a do tju kthehet dashuria Shkencetaret kane ardhur deri te zbulimi qe hormoni oksitocine i ben kujtimet te dhembshme dhe shume intensivep
p classMsoNormalHulumtimin te cilin e ka bere grupi i Universitetit Nortvestern dhe i ka publikuar ne korrik te ketij viti ka treguar se njeri nder funksionet e ketij hormoni eshte qe te forcoje edhe kujtimet mirepo nese ato jane te dhembshme dhe shqetesuese oksitocina i ben edhe me intensivep
p classMsoNormalKeshtu po ky hormon i cili ju sjell kenaqesi ne dashuri ka funksionin edhe per ti bere kujtimet te pakendshme edhe me te fuqishmep
p classMsoNormalE kemi kuptuar rolin e dyfishte te oksitocines ne shkaktimin dhe ne reduktimin e anksiozitetit mirepo ne saje te ketij hormoni mund te perfeksionojme trajtimin hormonal me te cilin ndjenjat pozitive do te zhvilloheshin duke eliminuar ato negativep
p classMsoNormalShikuar nga kendi mjekesor dashuria nuk rrjedh nga zemra por nga truri Dashuria eshte ajo qe njeriun e ben njeri aftesine per te ndjere dhe te mos ndjerep
p classMsoNormalShekulli Online ELp

br styleclearboth