david luizFlokët e David Luiz janë bërë shpesh objekt humori dhe janë një karakteristikë dalluese e tij.

Por edhe vetë ai ka vendosur të bëjë pak humor me to.

Ai ka publikuar një foto ku shfaqet me një fytyrë të frikshme dhe flokët e përhapur.

"Duke u përpjekur të bëhem normal", shkruan Luiz poshtë fotos.