Debate ne komisionin e PunesE marte 09 Prill 2013 1344

Debate ne komisionin e Punes Projektligji per personat me aftesi te kufizuar ka shkaktuar debate te ashprane komisionin e Punes dhe ceshtjeve socialeDeputetet e opozites kane akuzuar ministrin e Punes se i ka lene pa pagesa personat me aftesi te kufizuara dhe po mban peng projektligjin qe ju vjen n ndihme atyre Nderkohe ministri i Punes Spiro Ksera ka akuzuar opoziten se po e shfrytezon kete kategori per qellime politike Vete kryetari i shoqates se personave me aftesi te kufizuar Sinan Tafaj jo vetem ka akuzuar politiken per abuzim me kete shtrese por edhe shoqatat joqeveritare dhe biznesin qe ne emer te kesaj kategorie po perfitojne miliona leke me projekte Gjithashtu personat me aftesi te kufizuara kerkojne te perfaqesohen vete ne vendimmarrjen qe ka te beje me kete shtrese
ppp