Debati per privatizimetE hene 14 Janar 2013 1709

p styletext-align justify p
Debati per privatizimetNuk duhet te kete privatizime 6 muaj para zgjedhjeve

Kjo eshte deklarata e liderit te opozites se kohes Sali Berisha qe mban daten 15 shkurt 2005 thene ndryshe rreth 5 muaj para zgjedhjeve parlamentare te korrikut 2005 Thirrja dhe premtimi i atehershem i kreut te PD sot kryeminister ishte per anulimin e privatizimeve apo shitjeve strategjike ne muajt e fundit para zgjedhjeve Megjithate pas 7 vitesh e gjysme ne qeverisje ky premtim duket i harruar Javet e fundit u finalizua shitja e kompanise se naftes Albpetrol dhe 4 HEC-eve megjithese jemi me pak se 6 muaj nga data e zgjedhjeve te radhes Duke komentuar deklaratat e liderit te opozites Edi Rama per anulim te kontratave me bleresin e 4 HEC-eve nese vijne ne pushtet ish zvministri i Energjetikes Bello mendon se eshte baza ligjore per ti rrezuar keto marreveshje
p p

p