31/01/10 20:30

Banoret pasi kane ngrene dhe diskutuar per tema te ndryshme ulen ne kolltuke. Eshte Hakiu ai qe hedh idene e nje debati. Idene e tij e mbeshtet Pamela dhe Graciela. Pas kesaj ata therrasin edhe te tjeret qe te vijne te ulen te gjithe dhe te hapin nje debat te caktuar. Ndersa presin te tjeret banoret e ulur ne kolltuke, diskutojne per gjera te zakonshme. Kryesisht ata flasin per pastrimine shtepise dhe diskutojne qe te vendosin disa rregulla per shtepine. Pas diskutimeve Graciela hedh idene e nje debati. Ajo u thote te tjereve qe te diskutojne per jeten e gjithesecilit. Ajo mori spunto nga nje thenie qe kishte bere Domenika kur kishte marre vesh se nena e Gracieles nuk jeton me. Keshtu ajo thote qe te diskutojne per jeten e tyre ku secili te tregoje dicka nga jeta e vete per tu njohur me mire me njeri-tjetrin.