Pas ngjarjes tragjike, te vrasjes se 4 efektivave te policise, nga i shume kerkuari Dritan Dajti, Policia e Shtetit ka sqaruar ne versionin zyrtar, operacionin policor dhe reagimin e te shumerkuarit Dritan Dajti. Sipas zedhenesit te policise se shtetit Klodian Branko, i kerkuari Dajti tashme ndodhet ne duart e policise, me plage te renda.