Autori i Lajmit: Redaksia


Del nga greva e urisë grevisti i 37-të i Partisë Socialiste. Pak minuta më parë shtetasi Florian Shima, 28 vjeç, pjesëmarrës në grevën e urisë të Partisë Socialiste është nxjerrë nga çadra në bulevardin “Dëshmorët e Kombit” për tu dërguar në spital për ndihmë mjekësore. Florian Shima është grevisti i 37-të që ka dalë nga çadrat e urisë që pas fillimit të grevës nga 22 deputetë dhe 170 mbështetës të Partisë Socialiste në të gjithë vendin.

Mjeket kane thene se Florian Shima ka pasur probleme ne stomak nga mungesa e ushqimit si dhe luhatje tensioni.

Ky lajm është publikuar: 16/05/2010