p styletext-align justifyTete persona midis te cileve tre punonjes te Inspektoratit te Pyjeve dhe Kullotave do te procedohen penalisht per prerje te paligjshme drush dhe per shperdorim detyre ne Parkun Kombetar te Divjakesp
p styletext-align justifySipas policise se Lushnjes per shperdorim detyre u vune nen hetim A Dingozi 44 vjec me detyren e pergjegjes i sektorit te Parkut Kombetar te Divjakes B Xhima 61-vjec me detyren e vrojtuesit dhe P Krakulli 54 vjec me detyren e inspektorit te pyjeve dhe kullotave ne sektorin e zonave te mbrojtura ne Divjake Cp
p styletext-align justifyeshtja kaloi ne gjykim pasi nga nje kontroll i bere ne zonen e Divjakes rezultoi se rreth 15 pisha ishin te prera ne vendin e quajtur Godulla e Kularit Tre pergjegjesit te cilet duhet te raportonin demin nuk e bene detyren ESHp

br styleclearboth