brbrDeshton seanca gjyqesore ndaj deputeteve dhe zyrtareve te tjere te levizjes Vetevendosja te cilet akuzohen per demtimin e pasurise gjate permbysjes se makinave te EULEX ne nje tubim ne vitin 2009 Seanca nuk eshte mbajtur pasi policia nuk ka gjetur deputetin Glauk Konjufca sekretarin Dardan Molliqaj dhe zedhenesin Frasher Krasniqi ndonese kishte nje flete ndalimi per ta Te pranishem kane qene vetem 7 nga 27 te akuzuarit Ne vitin 2009 aktivistet e Vetevendosjes kane sulmuar automjetet e EULEX ne shenje kundershtie ndaj nje marreveshje qe misioni evropian kishte nenshkruar me serbinebrbr
vizionplustv
br