Gjykata Penale e Tiranës ka liruar shoferët e arrestuar pas skandalit që shpërtheu me naftën "Virgin", pak kohë më parë. Gjykata ka dhënë masën detyrim paraqitjeje për Vladimir Kotecin, Reshat Aleksin, Flamur Merkajn, Genci Premçajn, Fadil Abdurrahmanin dhe Kadri Hajredinin.


Nepermjet avokatit te tyre Leonard Gremi, te pandehurit pretenduan se nuk kishin fare lidhje me kontrabanden e naftes "Virgin", pasi sipas tyre, ata ishin thjesht shofere te kamioneve.