Transmetuar me 26032014 - 2142
Foto arkiv

PUBLICITET

Dhimbja kronike njelloj si nje re e erret eshte nje shok i heshtur tejet i bezdisshem gje qe mund te minoje shendetin mendorbr
br
Nderkohe theksohet se ne 50 te rasteve ne Europe dhimbjet fizike te perseritura shkaktojne probleme depresionibr
br
Kesisoj thuhet se nje pacient ne dy vuan nga simptoma depresive ndersa 11 e personave jane te te prekur edhe nga mungesa e shpreses dhe dinjitetitbr
br
Jane keto emocionet qe shoqerojne personat qe vuajne te prekur nga dhimbjet kronike shte ky perfundimi i nje studimi italian me titull Parole del dolorebr
br
Depresioni mund te coje edhe ne varesi ndaj lendeve narkotike dhe kesisoj mund te shkaktoje deme te shumta ne organizemaynoaal

lang enUS

p idlast