Vlorë - U desh të dilte një video në internet që shefi i Komisariatit në Sarandë të pezullohej nga detyra. Videoja e publikuar pasqyron atë teksa dhunon një qytetar.

Policia e Qarkut sqaron se konflikti midis zyrtarit të lartë të policisë dhe një qytetari nga Tepelena.

ka ndodhur kohë më përpara, në shkurt të 2014-ës dhe ka rezultuar për motive personale dhe jo për çështje pune.
Megjithatë bëhet me dije se janë kryer të gjitha hetimet nga Prokuroria e Rrethit Gjirokastër ku për pasoje çështja u pushua dhe u rikthye përsëri në krye të detyrës.

Ndërkohe tani me ri-hapjen e kësaj çështjeje nëpër rrjetet siciale, Shefi i Komisariatit Sarandë është pezulluar nga puna deri në sqarimin e plotë te rrethanave.

/GS/