Edhe pse gjatë verës preferohet që të konsumojmë ushqime të lehta, kjo nuk do të thotë se duhet të bëhemi vegjetarianë.

Me qëllim që menyja juaj të jetë e ekuilibruar, duhet që të merrni edhe një sasi të caktuar të proteinave shtazore, pasi ju nevojiten si "material ndërtimor" për qelizat dhe forcon imunitetin tuaj.