Shume fjalim i bukur ai i ambasadorit amerikan. Dhe vertet, korrupsioni me disa zgjidhje shume te thjeshta mund te luftohet. por s’ka asnje vullnet politik real qe te ndermarre kete lufte kunder kesaj gangrene te shoqerise sone.


Në lidhje me kete çeshtje, ka kaq shume gjera qe mund te ndryshohen brenda nje dite tek ne! Habitem me këtë Berishën. E votuam sepse pështynte përditë kundër korrupsionit dhe të korruptuarve, ky desh na shembi shtëpitë mbi kokë dhe më e keqja, vazhdon të mbrojë atë Mediun. Duket që diku e ka gëlltitur lugën e çorbës së prishur të Gërdecit edhe vetë..