Blerja e re e Dinamos qe debutoi ne stervitjen e se enjtes eshte Elis Bakaj, i cili i ka kushtuar kampioneve rreth 100 mije euro.

Dinamo ka filluar pergatitjet per kampionatin i cili tashme ka hyre ne pushimet dimerore. Kampionet ne fuqi jane ende larg synimit te tyre te fillim kampionatit per te mbajtur kuroren pasi ndodhen ne vendin e trete me nje diference prej pese pikesh nga kryesuesit e Vllaznise.

Ne kete periudhe merkatoje dimerore, nga skuadra e Dinamos jane larguar dy lojtaret qe jane prezantuar bashke me trajnerin Dalic por qe rezultuan deshtime, sulmuesi kroat Petricevic dhe mesfushori boshnjak Halilovic.

Nderkohe blerja e re e Dinamos qe debutoi ne stervitjen e se enjtes eshte Elis Bakaj, i cili i ka kushtuar kampioneve rreth 100 mije euro. Dinamo do te zhvilloje fazen pergatitore ne Antalia, ku do te qendroje 10 dite. Nisja e do te behet javen e ardhshme kur do te kthehet edhe trajneri Dalic.AC_FL_RunContent( 'codebase','http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0','width','580','height','99','src','flash/banner','quality','high','pluginspage','http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash','movie','flash/banner' ); //end AC code