Organizata e Kombeve të Bashkuara celebron sot 15-vjetorin e Ditës Ndërkombëtare të Tolerancës.Kreu i Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, Nasir Abdulaiz al-Naser me anë të një komunikate vlerëson rëndësinë e respektimit të të drejtave të njeriut dhe të diversitetit.

“Sfidat komplekse të njerëzimit kërkojnë angazhimin e të gjithë vendeve për të edukuar popujt e tyre e për të promovuar me edukim paqe e dialog”, thotë al-Naser.


Facebook


if (window.ads_ad_block){ads_ad_block=ads_ad_block+1;}else{ads_ad_block=1;}
function showAdBlock_2136(ppc_ad_block_count)
{
title = document.title;
show_ads_id = 2136;
show_ads_url = "http://www.kosoftads.com/publisher-show-ads.php";
block_count=ppc_ad_block_count;
iframe_width=580;
iframe_height=115;
metainfo=document.getElementsByTagName('meta');
ref=document.referrer;
showContentAds(metainfo);
}
setTimeout("showAdBlock_2136("+ads_ad_block+")",1000*(ads_ad_block-1));


Lajmet kryesoreQeveria, borxhlie e keqe

Detyrimet ndaj biznesit kanë arritur sa 0.7 % e PBB-sëPakti politik, miratohet Kodi Rrugor tek Ligjet


Misteri i vetëvrasjes së "shenjtores" Eleonorë


Fullani në krye të Bankës së Shqipërisë


LSI: Reforma, gjithëpërfshirëse